Zondag 21 november 2021

App & Go Rit 2021

App & Go, de auto-puzzelrit 2.0.

App & Go is de nieuwste autorit van Auto Club Boxmeer op zondag 21 november 2021. Deze rit wijkt af van het klassieke kaartlezen waarmee de club groot is geworden. Je kunt namelijk tijdens de rit punten verdienen door “ouderwets” te kaartlezen maar je kunt je concurrenten ook te slim af zijn door je Smartphone te gebruiken.

Ja, dat lees je goed. Bij deze nieuwe rit is het toegestaan en zelfs noodzakelijk om je Smartphone mee te nemen. Via de telefoon ontvang je bonus-vragen en kun je hints vragen tijdens de rit. Kortom een tactisch spel waarin ervaring het opneemt tegen moderne slimmigheid. De rit neemt je mee naar locaties in onze regio met als thema: 75 (+1) jaar bevrijding

Ben jij nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan hier in: INSCHRIJVEN

De inschrijfkosten (incl. een drankje) zijn voor leden € 10,- en voor niet leden € 15,- per equipe.

Opel Auto Jetten Cuijk B.V., Ewinkel 4, 5431 ND Cuijk