Zondag 19 april 2020

VERPLAATST: 58e Oost Brabant Rit

Belangrijk bericht!

Vandaag hebben wij als Autoclub Boxmeer de lastige, maar in onze ogen noodzakelijke beslissing genomen om de 58e Oost Brabant Rit 2020 op 19 april te verplaatsen naar een later moment. Als vereniging vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van COVID-19 waar mogelijk tegen te gaan.

Met de kennis van nu wordt de Oost Brabant Rit 2020 verplaatst naar 18 oktober 2020. Verdere informatie zal via deze website bekend gemaakt worden.

Voor deelnemers die zich reeds ingeschreven hebben zijn er 2 opties. Zij kunnen de inschrijving laten staan voor de nieuwe datum of de inschrijving wordt geannuleerd en de inschrijfkosten worden teruggestort.

Namens het bestuur wensen wij eenieder veel succes en sterkte in deze vreemde tijden.

Klik hier om naar het agenda-item van het nieuwe evenement op 18 oktober te gaan.

N.V.T.