Agenda

Zondag 18 oktober 2020

AFGELAST: 58e Oost Brabant Rit

AFGELAST: 58e Oost Brabant Rit

!!! ONDER VOORBEHOUD !!!

(De oorspronkelijke datum van deze rit was 19 april. De rit is verplaatst naar 18 oktober i.v.m. het Coronavirus oftewel COVID-19)

Een historische rit waarin rijplezier voorop staat!

Op zondag 18 oktober organiseert de Auto Sport Club Boxmeer en omstreken weer de Oost Brabant Rit. De start van de 58e editie zal plaatsvinden bij het historische Hotel Restaurant Riche in Boxmeer.

Dit unieke, historische auto-evenement staat open voor alle liefhebbers van de kaartlees-sport of recreatief toeren. Deelname is in principe mogelijk met elke voor straatgebruik toegelaten personenauto. Oldtimer of modern, bijzonder of alledaags... De eerste deelnemer gaat om 9.00 uur van start. De startvolgorde qua klassen is kaartlezen beginner > kaartlezen gevorderd > recreatief.

Vanaf 15.00 uur worden de eerste deelnemers terugverwacht bij het Hotel Restaurant Riche Boxmeer.

De uitslag zal rond 17.15 uur bekend zijn en aansluitend volgt de prijsuitreiking.

Start en finish vormen traditioneel een spektakel dat veel publiek trekt.

Klassement

De Oost Brabant Rit wordt verreden in drie verschillende klassen. De Recreatieklasse bestaat uit een fotozoek-rit in ongedwongen sfeer. De kaartleesrit wordt verdeeld in een beginners- en gevorderdenklasse. De gevorderdenklasse is van deze twee de route die in korter tijdsbestek afgelegd moet worden.

 

SCHRIJF JE HIER IN!

 

Het reglement staat online, klik hier.

Hotel-Restaurant Riche (Steenstraat 51, Boxmeer)
09:00 uur