Zondag 17 mei 2020

EXTERN - Kiwanis Maasduinen Toerrit

*Organisatie door Kiwanis Maasduinen*

Dit jaar organiseert Kiwanis Maasduinen voor de tweede keer deze gezellige toerrit! Ben je in het bezit van een klassieker, oldtimer, exoot, cabrio of youngtimer? Schrijf je dan snel in voor deze exclusieve toerrit door de prachtige Maasduinen.

De Maasduinen Toerrit start op 17 mei aanstaande met een inloop vanaf 10:00 bij Restaurant ‘De Fabriek’ aan De Grens 3 te Heijen. We beginnen de dag met koffie/thee en heerlijk gebak. Daarna wordt vanaf 11:00 een prachtige route door de mooi Maasduinen gereden. Tijdens de rit wordt tevens voor voldoende versnapering gezorgd. Op het eindpunt genieten we van een overheerlijke barbecue op een exclusieve eindbestemming.

De opbrengst van deze Toerrit komt geheel ten goede aan de Vincentius Vereniging Gemeente Bergen. Deze vereniging werkt aan de bevordering van het welzijn van kinderen van financieel behoeftige gezinnen in de Gemeente Bergen waarin overheid of andere instanties niet voorzien. Ongeacht oorzaak, achtergrond of geloof.

Inschrijven kan via: http://www.kiwanismaasduinen.nl/toerrit/

Restaurant ‘De Fabriek’ aan De Grens 3 te Heijen