Maandag 07 december 2020

AFGELAST: Clubavond december

BELANGRIJK BERICHT

Als Autoclub Boxmeer hebben wij de lastige, maar in onze ogen noodzakelijke beslissing genomen om al onze evenementen in 2020 af te gelasten. Als vereniging vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van COVID-19 waar mogelijk tegen te gaan.

--------

"Iedere eerste maandagavond van de maand wordt er de Clubavond georganiseerd. Tijdens deze avond kan men gezellig bijkletsen over auto's, autosport, eigen ervaringen tijdens de ritten van ASC Boxmeer e.o. delen of het stellen/beantwoorden van technische vragen.

Dit alles kan in Hotel Cafe 't Vertrek Boxmeer (tegenover het treinstation). Deze avond is kosteloos, drankjes komen voor eigen rekening. De avond begint tussen 19:30 en 20:00uur"

Graag tot op een van deze gezellige maandagavonden!

't Vertrek Boxmeer